Zawsze robię inne spaghetti ale jak już testuję wszystkie te dania z torebek to chciałam też spróbować spaghetti bolognese z knorra :) Zwłaszcza, że P. bardzo lubi takie smaki.
- 1/2 kg mięsa mielonego
- 2 op Knorr Fix spaghetti bolognese
- makaron
- żółty starty ser
- kilka listków bazylii
Przygotowanie jest banalne, jak to spaghetti :) Mięso podsmażamy na patelni. Następnie dolewamy 1/2 litra wody. Dodajemy proszek z torebek, mieszamy i gotujemy. Po zagotowaniu dusimy wszystko na małym ogniu przez ok 10 min. Danie podajemy z makaronem, posypane startym żółtym serem i z kilkoma listkami bazylii na wierzchu :)
Wszystko smakuje pysznie i polecam gorąco :)
Tutaj Tosia złapana przy tworzeniu swojego małego arcydzieła :)
No i oczywiście efekt końcowy :)
Smacznego!
Comments are closed.