Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.
16 komentarzy
Dzięki za wpis!
Zapraszam do mnie na kawę z dynią http://jakzdrowozyc.pl/jesienna-kawa-dyniowa-pumpkin-latte/
Osobiście boję się zamawiać takie różne kawy w kawiarniach bo przeważnie są za słodkie, a w domu mogę zrobić tak jak lubię :)
Wygląda przepysznie! Muszę koniecznie spróbować :)
Dzięki za ten wpis, bo my wprost uwielbiamy kawę – to nasza miłość i nasze uzależnienie!
kocham kawę! uwielbiam! normalnie kocham ten artykuł…. mąż ma akurat urlop, chyba mu zaproponuje każdego dnia inną kawę. taki luksus!
Spróbuj koniecznie, bo warto :)
Osobiście piję codziennie latte z sojowym mlekiem i syropem orzechowym, ale nie pogardziłabym taką orange spiced latte, o ile nie jest za słodka :)
Ja też lubię syrop orzechowy :)
Uwielbiam kawę! A ta z piankami – cudo! :D Pozdrawiam! :)
koniecznie muszę obczaić tą pomarańczową i meksykańską!
Ja od kilku tygodni piję wersję zimową – kawa rozpuszczalna + mleko krowie/orzechowe + duża łyżka lodów orzechowych/pistacjowych, czasem dodaję bitą śmietanę. A latem kombinuję ze smakowymi frappe z fajnymi dodatkami, np. z malinami, pycha! swoje przepisy wrzucałam w wakacje tu: http://www.cienistosc.pl/2015/08/3-przpisy-na-kawe-na-zimno-w-stylu-cafe.html
Jesienią lubię też robić dyniową, przepis mam od Marty z Lusterko.net – polecam http://www.lusterko.net/2014/11/domowe-pumpkin-spice-latte-dyniowa-kawa.html
Niedawno dostałam w prezencie „Jadłonomię” i tam jest fajny przepis na wegańską latte, muszę parę rzeczy dokupić i w weekend mam zamiar zrobić właśnie taką :) Z kardamonem i mlekiem orzechowym, mmm :D
O, zainteresowałaś mnie tą z dynią :D
Swojej wersji kawy jeszcze nie dodawałam na bloga, ale robię z syropem z dyni :-)
Brzmi bardzo smacznie :)
Ale pyszny post ;)
Sama właśnie myślałam o tym żeby w końcu poszukać sobie jakiś ciekawych sposobów na kawę. Ostatnio umilam ją sobie dodając do niej trochę cynamonu ale nie miałam pomysłu na inne wariacje. Ta pomarańczowa kawa bardzo mi się spodobała.
aż mi ślinka poleciała na sam widok :)